Salceson
B.H. Jabłoński, Zakład Przetwórstwa Mięsa
37.75 zł / kg
W celu złożenia zamówienia prosimy się zalogować.
Zaloguj sięlubZarejestruj się
Opis
Produkt parzony, osłonka niejadalna.
Minimalne zamówienie 0,3 kg
Termin przydatności
14 dni od daty produkcji.
Skład
mięso wieprzowe, skórki wieprzowe, rosół, przyprawy: czosnek, pieprz, majeranek, sól peklująca
Sposób przechowywania
Przechowywać w temp.2 -4°c
Sposób produkcji
Mięso peklowane jest na sucho, skórki wieprzowe. Produkowane bez żadnych dodatków smakowych, sztucznych barwników i wzmacniaczy smaku.
Opinie
Elżbieta Cichostępska
Data dodania: 16.10.2023
Palce lizać
Łukasz Arndt
Data dodania: 10.09.2023
Karina Mrozek
Data dodania: 09.07.2023
Anna Skorupa-Chromik
Data dodania: 18.06.2023
Marlena Adamczyk
Data dodania: 10.01.2022