Kapusta czerwona kiszona EKO 500 ml
GOSPODARSTWO OGRODNICZE EKOLOGICZNE Elżbieta Przemyślańska
15.00 zł / szt
W celu złożenia zamówienia prosimy się zalogować.
Zaloguj sięlubZarejestruj się
czerwona jest wyśmienita na surówki wszelkiego rodzaju a także na znany i lubiany „Bigos Wrocławski”.
Kapusta posiada istotne właściwości przeciwbakteryjne, chroni przed infekcjami, przeziębieniami, kaszlem i grypą. Stymuluje odporność organizmu i produkcję przeciwciał. Oczyszcza organizm z toksyn i działa odkażająco.
1 ROK
Kapusta czerwona*, kłodawska sól kamienna niejodowana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
BEZ CUKRU: TAK
BEZ GLUTENU: TAK
BEZ LAKTOZY: TAK
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze od +4 do +8 stopni C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni
Produkt wytwarzany tradycyjnie, niepasteryzowany, z naturalnie występującymi kulturami bakterii kwasu mlekowego.
Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać powoli.