PASTA CHILI Z JABŁKIEM EKO 120 ml

GOSPODARSTWO OGRODNICZE EKOLOGICZNE Elżbieta Przemyślańska

15.00 zł / szt
- +

Produkt może być ograniczony ilościowo


W celu złożenia zamówienia prosimy się zalogować.
Zaloguj sięlubZarejestruj się

Opis

Pasta dla wielbicieli ostrych smaków
Pasta chili do do kanapek czy miesa - jeśli lubicie bardzo ostre przyprawy oczywiście.
Taka pasta jest cudownie kremowa, fantastycznie rozgrzewa w chłodne wieczory i dodaje
nutkę zmysłowości do każdej, nawet najprostszej poprawy.
Pasta służy mi jako codzienny dodatek do śniadań (kiełbaski, parówki czy mięsa z jej dodatkiem smakują obłędnie!).
Dwie łyżeczki dodane do smażonych warzyw dają im niepowtarzalny smak. A maniacy ostrości mogą ją nawet
wyjadać prosto ze słoika!
Pasta dla wielbicieli ostrych smaków.
Pasta służy jako codzienny dodatek do śniadań (kiełbaski, parówki czy mięsa z jej dodatkiem smakują obłędnie!).
Dwie łyżeczki dodane do smażonych warzyw dają im niepowtarzalny smak. A maniacy ostrości mogą ją nawet
wyjadać prosto ze słoika!

Termin przydatności

2 LATA

Skład

papryczki chili,jabłka, ocet jabłkowy,przecier pomidorowy,olej rzepakowy,papryka słodka,
sól,cukier trzcinowy

Sposób przechowywania

po otwarciu przechowywać w lodówce

Sposób produkcji

Paprykę z dodatkami blendujemy.
Gotowa pasta smażona ok 15 minut na średnim ogniu, aż zgęstniała.
Pasteryzowana.