Baleron pieczony
B.H. Jabłoński, Zakład Przetwórstwa Mięsa
44.00 zł / kg
W celu złożenia zamówienia prosimy się zalogować.
Zaloguj sięlubZarejestruj się
Opis
Produkt wędzony, parzony.
Minimalne zamówienie 0,3 kg
Termin przydatności
14 dni od daty produkcji
Skład
Karczek wieprzowy, przyprawy naturalne, sól peklująca
Sposób przechowywania
Przechowywać w lodówce w temp. 2-4st.C
Sposób produkcji
Mięso peklowane jest na mokro (w zalewie), przez ok 7 dni, wędzone w wędzarni metodą tradycyjną. Produkowane bez żadnych dodatków smakowych, sztucznych barwników i wzmacniaczy smaku.
Opinie
Elżbieta Cichostępska
Data dodania: 12.04.2023
Sonia Kubala
Data dodania: 07.03.2021
Smaczny.