Polędwiczka pieczona
KUBICA Tradycyjne Wyroby Wędliniarskie Łukasz Kubica
78.75 zł / kg
W celu złożenia zamówienia prosimy się zalogować.
Zaloguj sięlubZarejestruj się
Jeden z najszlachetniejszych kawałków mięsa wieprzowego jest przez nas peklowany w solance od kilku do kilkunastu dni, a następnie starannie wędzony i pieczony. Dokładamy starań, aby każda polędwiczka zachowała soczystość.
14 dni od daty produkcji
Mięso wieprzowe, sól peklująca
w temperaturze od +2°C do +6°C
Produkujemy nasze wędliny bez jakichkolwiek dodatków chemicznych, substancji wzmacniających smak, substancji wiążących wodę, wypełniaczy, barwników czy aromatów. Do produkcji wykorzystujemy naturalne przyprawy takie jak pieprz, ziele angielskie, gałka muszkatołowa, liść laurowy, czosnek, cebula, majeranek, kardamon, owoc jałowca. Jedynymi konserwantami jakie używamy to sól kamienna oraz sól peklująca.
Opinie

Łukasz Arndt

Sonia Kubala
Pyszna.

Anna Grzegorzyca-Płaczek

Marlena Darowska

Jacek Prządka
Bardzo dobra jakość. Pyszna polędwica