Jogurt kozi 0,32 l

Zagroda Na Pograniczu

14.50 zł / szt
- +

Produkt może być ograniczony ilościowo


W celu złożenia zamówienia prosimy się zalogować.
Zaloguj sięlubZarejestruj się

Opis

Różni się od tego sklepowego, przypominając nam te dawne jedwabiście gładkie jogurty z dawnych czasów. Jest idealnym dodatkiem do płatków śniadaniowych lub jako przekąska w ciągu dnia. Produkowany w naszym gospodarstwie, bez dodatku proszku mlecznego o gładkiej i kremowej, płynnej konsystencji . Jest bardzo delikatny w smaku, mleczny, przypominający jogurt z dawnych lat. Produkt ten nie jest słodzony ani zagęszczany co sprawia, że jest jedyny w swoim rodzaju!Jogurt kozi przygotowany w naszej serowarni z mleka pozyskanego we własnym gospodarstwie daje nam pewność, że są w nim prawdziwie, żywe bakterie. Używamy bakterii probiotycznych – mamy więc pewność, że nasz jogurt też ma probiotyczne, a więc prozdrowotne właściwości. Jogurt jest szczególnie zalecany po antybiotykoterapii oraz dla osób z zaburzeniami przewodu pokarmowego. Jest to też produkt dietetyczny, niskokaloryczny.

Termin przydatności

Do 14 dni

Skład

Mleko kozie pasteryzowane,niestandaryzowane, bakterie probiotyczne

Sposób przechowywania

W lodówce, przy lekko odkręconym wieczku.

Sposób produkcji

Różni się od tego sklepowego, przypominając nam te dawne jedwabiście gładkie jogurty z dawnych czasów. Jest idealnym dodatkiem do płatków śniadaniowych lub jako przekąska w ciągu dnia. Produkowany w naszym gospodarstwie, bez dodatku proszku mlecznego o gładkiej i kremowej, płynnej konsystencji . Jest bardzo delikatny w smaku, mleczny, przypominający jogurt z dawnych lat. Produkt ten nie jest słodzony ani zagęszczany co sprawia, że jest jedyny w swoim rodzaju!

Opinie

Beata Wawreczko

Data dodania: 05.02.2024

Dobry i delikatny.

Aneta Wychorska

Data dodania: 21.11.2021

Wirginia Machnik

Data dodania: 15.08.2021

Przepyszny!

Jacek Cierpikowski

Data dodania: 17.05.2021

Potężna dawka dobroczynnych bakterii i dodatku bez laktozy. Gorąco polecam

ANNA BOBER

Data dodania: 23.11.2020