Ocet jabłkowy BIO z miodem i kurkumą 250 ml
SOSTA
35.90 zł / szt
W celu złożenia zamówienia prosimy się zalogować.
Zaloguj sięlubZarejestruj się
Mętny wygląd, jasna barwa i charakterystyczny dla tego rodzaju octu zapach oznacza, że obecne są białka, enzymy i przyjazne bakterie.
Miód – doskonały środek odżywczy, obfitujący w witaminy, związki mineralne, enzymy, substancje bakteriobójcze
Kurkuma – aromatyczne i lekko pikantne kłącze słynące przede wszystkim ze swoich właściwości antynowotworowych, przeciwutleniających i przeciwzapalnych.
Połączenie tych składników tworzy mieszankę o niesamowitych korzyściach dla zdrowia.
2 lata od daty produkcji
ekologiczne jabłka z polskich sadów, woda, miód, kurkuma
w warunkach pokojowych
Ekologiczny ocet jabłkowy Sosta to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznych jabłek. Jest surowy, niefiltrowany i wolny od konserwantów