CUKINIA KISZONA EKO 540 ml

GOSPODARSTWO OGRODNICZE EKOLOGICZNE Elżbieta Przemyślańska

15.00 zł / szt
- +

W celu złożenia zamówienia prosimy się zalogować.
Zaloguj sięlubZarejestruj się

Opis

 Kiszona cukinia smakuje znakomicie, jest też bombą witaminową

Cukinia  kiszona jest prawdziwym hitem na polskich stołach.

Wielu uważa, że jest nawet lepsza niż kultowe ogórki kiszone.

 Cukinia kiszona przyda się jesienią i zimą do różnych dań - zaskoczy was smakiem!

Kiszonki są efektem długotrwałego procesu fermentacji . Pod wpływem działania specjalnych kultur bakterii cukier zawarty w kiszonych warzywach i owocach rozkłada się na kwas mlekowy. W cudowny sposób działają na Nasze Jelita Jesteśmy Tym Co Jemy , Dbajmy o Siebie i naszą Florę Bakteryjną

Kiszenie nie tylko zmienia smak warzyw, ale też dodaje wartości odżywczych. Kiszonki wzmacniają układ nerwowy i odpornościowy. Są naturalnym źródłem mikroflory probiotycznej. 

Termin przydatności

2 LATA

Skład

CUKINIA, CHRZAN, KOPER, CZOSNEK,  WODA, SÓL

Sposób przechowywania

Ze względu na brak jakichkolwiek ulepszaczy oraz środków chemicznych przy uprawie jak i przetwarzaniu, prosimy o przechowywanie moich produktów w lodówce, bądź chłodnym miejscu.

Sposób produkcji

NIEPASTERYZOWANA