DYNIA KISZONA EKO 540ml
GOSPODARSTWO OGRODNICZE EKOLOGICZNE Elżbieta Przemyślańska
16.50 zł / szt
W celu złożenia zamówienia prosimy się zalogować.
Zaloguj sięlubZarejestruj się
Kiszona dynia, pochodzi z własnej uprawy ekologicznej.
Naturalny probiotyk, wspaniała przekąska dla osób dbających o linię.
Dynia to warzywo bogate w witaminy i minerały, zwłaszcza niezbędny mężczyznom cynk, a przy tym ma niewiele kalorii.
Kiszona dynia sama w sobie ma smak charakterystyczny, słodki, aromatyczny, korzenny,
Do czego pasuje kiszona dynia? Do kanapek, do sałatek i surówek, do past na chleb również, sok dodany do gotowanego gulaszu wieprzowego lub drobiowego również będzie świetny.
Kiszonki są efektem długotrwałego procesu fermentacji . Pod wpływem działania specjalnych kultur bakterii cukier zawarty w kiszonych warzywach i owocach rozkłada się na kwas mlekowy. W cudowny sposób działają na Nasze Jelita Jesteśmy Tym Co Jemy , Dbajmy o Siebie i naszą Florę Bakteryjna
Kiszenie nie tylko zmienia smak warzyw, ale też dodaje wartości odżywczych. Kiszonki wzmacniają układ nerwowy i odpornościowy. Są naturalnym źródłem mikroflory probiotycznej.
2 lata
dynia,czosnek,koper,rozmaryn,papryczka chili,imbir,chrzan,
sól kłodawska,woda
Ze względu na brak jakichkolwiek ulepszaczy oraz środków chemicznych przy uprawie jak i przetwarzaniu, prosimy o przechowywanie moich produktów w lodówce, bądź chłodnym miejscu.
kiszona w wyniku naturalnej fermentacji w zalewie słonej
produkt niepasteryzowany .
Opinie
Marcin Imiolczyk
Rewelacja