Kapusta czerwona kiszona EKO 500 ml

GOSPODARSTWO OGRODNICZE EKOLOGICZNE Elżbieta Przemyślańska

15.00 zł / szt
- +

Produkt może być ograniczony ilościowo


W celu złożenia zamówienia prosimy się zalogować.
Zaloguj sięlubZarejestruj się

Opis


czerwona jest wyśmienita na surówki wszelkiego rodzaju a także na znany i lubiany „Bigos Wrocławski”.

Kapusta posiada istotne właściwości przeciwbakteryjne, chroni przed infekcjami, przeziębieniami, kaszlem i grypą. Stymuluje odporność organizmu i produkcję przeciwciał. Oczyszcza organizm z toksyn i działa odkażająco.

 

 

Termin przydatności

1 ROK

Skład

Kapusta czerwona*, kłodawska sól kamienna niejodowana (*certyfikowany składnik ekologiczny)

BEZ CUKRU: TAK
BEZ GLUTENU: TAK
BEZ LAKTOZY: TAK

Sposób przechowywania

Przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze od +4 do +8 stopni C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni

Sposób produkcji

Produkt wytwarzany tradycyjnie, niepasteryzowany, z naturalnie występującymi kulturami bakterii kwasu mlekowego.

Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać powoli.

Opinie

Mrozek

Data dodania: 11.09.2023