PASTA CHILI Z GRUSZKĄ EKO 120 ML
GOSPODARSTWO OGRODNICZE EKOLOGICZNE Elżbieta Przemyślańska
17.00 zł / szt
W celu złożenia zamówienia prosimy się zalogować.
Zaloguj sięlubZarejestruj się
Lubicie ostre przyprawy, to proponuję ostry sos z chili - jest doskonałym dodatkiem do serów
czy pieczonych mięs a nawet tak po prostu na kanapkę.
Taka pasta jest cudownie kremowa, fantastycznie rozgrzewa w chłodne wieczory i dodaje
nutkę zmysłowości do każdej, nawet najprostszej poprawy.
Pasta służy mi jako codzienny dodatek do śniadań (kiełbaski, parówki czy mięsa z jej dodatkiem smakują obłędnie!).
Dwie łyżeczki dodane do smażonych warzyw dają im niepowtarzalny smak. A maniacy ostrości mogą ją nawet
wyjadać prosto ze słoika!
Pasta dla wielbicieli ostrych smaków.
Pasta służy jako codzienny dodatek do śniadań (kiełbaski, parówki czy mięsa z jej dodatkiem smakują obłędnie!).
Dwie łyżeczki dodane do smażonych warzyw dają im niepowtarzalny smak. A maniacy ostrości mogą ją nawet
wyjadać prosto ze słoika!
2 LATA
papryczki chili, papryka słodka, gruszki, ocet jabłkowy, sól
po otwarciu przechowywać w lodówce
Papryczki umyte i oczyszczone częściowo z nasion, pokrojone na mniejsze kawałki .
Dodano pozostałe produkty i gotowano.
Zblendowane na pastę przełożone do gorących słoiczków . Pasteryzowane.