Pasztet ze słonecznika z bakłażanem 200g

VEGETOTU kuchnia roślinna Iwona Deperas

14.50 zł / szt
- +

Produkt może być ograniczony ilościowo


W celu złożenia zamówienia prosimy się zalogować.
Zaloguj sięlubZarejestruj się

Opis

Nasiona słonecznika choć niepozorne, są istną skarbnicą cennych dla zdrowia witamin i minerałów. A w dodatku są pyszne. Ci którzy lubią łuskać nasiona ze słoneczników dobrze o tym wiedzą. Wzmacniają odporność, polepszają koncentrację, chronią przed anemią, fitosterole obniżają poziom cholesterolu. Wysoka zawartość wit. E spowalnia procesy starzenia. Jedna porcja dziennie (2 duże łyżki ziaren) jest doskonałym dodatkiem do zrównoważonej diety. Można tę radę zastosować smarując kanapkę pastą słonecznikową zamiast masłem czy margaryną.

Termin przydatności

Termin przydatności do spożycia min 5 dni od daty wykonania.

Skład

Słonecznik, woda, bakłażan, cebula, mąka ziemniaczana, olej, przyprawy, sól
Wartość odżywcza w 100g produktu: energia: 435,9 kJ 104.1 kcal
tłuszcze 7,9 g (- w tym nasycone 0,7 g, jedno-nienasycone 3,2 g, wielo-nienasycone 3,3 g),
węglowodany 4.8 g, (- w tym cukry 1,6 g), błonnik 2 g, białka 3,1 g, sól 0,5 g

Sposób przechowywania

Przechowywać w tem. 5°C

Sposób produkcji

Bez konserwantów, produkty naturalne

Opinie

Pach Bożena

Data dodania: 18.09.2023

Pychota

Bożena Janiczek

Data dodania: 11.12.2022

Pasztet smaczny i pożywny. Polecam serdecznie.

Janina Wojak

Data dodania: 30.05.2022

Ilona drzeniek

Data dodania: 12.04.2021

malatynski

Data dodania: 04.02.2021