Salceson

B.H. Jabłoński, Zakład Przetwórstwa Mięsa

37.75 zł / kg
- +

Do zamówienia zostanie doliczony jednorazowy koszt opakowania 0.60 zł


W celu złożenia zamówienia prosimy się zalogować.
Zaloguj sięlubZarejestruj się

Opis

Produkt parzony, osłonka niejadalna.
Minimalne zamówienie 0,3 kg

Termin przydatności

14 dni od daty produkcji.

Skład

mięso wieprzowe, skórki wieprzowe, rosół, przyprawy: czosnek, pieprz, majeranek, sól peklująca

Sposób przechowywania

Przechowywać w temp.2 -4°c

Sposób produkcji

Mięso peklowane jest na sucho, skórki wieprzowe. Produkowane bez żadnych dodatków smakowych, sztucznych barwników i wzmacniaczy smaku.

Opinie

Elżbieta Cichostępska

Data dodania: 16.10.2023

Palce lizać

Łukasz Arndt

Data dodania: 10.09.2023

Karina Mrozek

Data dodania: 09.07.2023

Anna Skorupa-Chromik

Data dodania: 18.06.2023

Marlena Adamczyk

Data dodania: 10.01.2022