Orawska

Zakład Rzeźniczo-Wędliniarski Kubica Czesław

39.50 zł / kg
- +
Produkt może być ograniczony ilościowo

W celu złożenia zamówienia prosimy się zalogować.
Zaloguj sięlubZarejestruj się

Opis

Kiełbasa Orawska, wytwarzana z mięsa wieprzowego, wędzona i parzona, nadziewana do naturalnych osłonek baranich, jest już od dawna dobrze znana wielu Polakom, jako idealna propozycja do podawania na śniadanie lub kolację, po uprzednim podgrzaniu.

Termin przydatności

10 dni od daty produkcji

Skład

Mięso wieprzowe, sól peklująca, pieprz czarny, gałka muszkatołowa, czosnek

Sposób przygotowania

Sposób przechowywania

w temperaturze od +2°C do +6°C

Sposób produkcji

Produkujemy nasze wędliny bez jakichkolwiek dodatków chemicznych, substancji wzmacniających smak, substancji wiążących wodę, wypełniaczy, barwników czy aromatów. Do produkcji wykorzystujemy naturalne przyprawy takie jak pieprz, ziele angielskie, gałka muszkatołowa, liść laurowy, czosnek, cebula, majeranek, kardamon, owoc jałowca. Jedynymi konserwantami jakie używamy to sól kamienna oraz sól peklująca.

Opinie

Katarzyna Warszawska

Data dodania: 06.07.2020

Mirosław Gola

Data dodania: 29.06.2020

Ogólnie niezła, jem na śniadanie. Problem w tym, że raz trafi się mięso wysokiej jakości, a innym razem niemal same żyły.

WojtekK

Data dodania: 24.09.2019