PASTA CHILI Z JABŁKIEM EKO 120 ml
GOSPODARSTWO OGRODNICZE EKOLOGICZNE Elżbieta Przemyślańska
17.00 zł / szt
W celu złożenia zamówienia prosimy się zalogować.
Zaloguj sięlubZarejestruj się
Pasta dla wielbicieli ostrych smaków
Pasta chili do do kanapek czy miesa - jeśli lubicie bardzo ostre przyprawy oczywiście.
Taka pasta jest cudownie kremowa, fantastycznie rozgrzewa w chłodne wieczory i dodaje
nutkę zmysłowości do każdej, nawet najprostszej poprawy.
Pasta służy mi jako codzienny dodatek do śniadań (kiełbaski, parówki czy mięsa z jej dodatkiem smakują obłędnie!).
Dwie łyżeczki dodane do smażonych warzyw dają im niepowtarzalny smak. A maniacy ostrości mogą ją nawet
wyjadać prosto ze słoika!
Pasta dla wielbicieli ostrych smaków.
Pasta służy jako codzienny dodatek do śniadań (kiełbaski, parówki czy mięsa z jej dodatkiem smakują obłędnie!).
Dwie łyżeczki dodane do smażonych warzyw dają im niepowtarzalny smak. A maniacy ostrości mogą ją nawet
wyjadać prosto ze słoika!
2 LATA
papryczki chili,jabłka, ocet jabłkowy,przecier pomidorowy,olej rzepakowy,papryka słodka,
sól,cukier trzcinowy
po otwarciu przechowywać w lodówce
Paprykę z dodatkami blendujemy.
Gotowa pasta smażona ok 15 minut na średnim ogniu, aż zgęstniała.
Pasteryzowana.