Najlepsi dostawcy na platformie

Kiszonki od Herbasa

Co wam możemy podarować? Smak, żywe kultury bakterii, wartości odżywcze, rzemiosło. Poznaj naszą filozofię. Przygoda z kiszonkami zaczęła się pół roku temu, kiedy sami szukaliśmy naturalnych metod wspierania organizmu. Wtedy jeszcze nie widzieliśmy, że będzie to początek naszej przygody z fermentacją. Przygotowanie kiszonek nie jest proste i wymaga przede wszystkim cierpliwości oraz ciężkiej pracy. W tworzenie naszych produktów wkładamy całe serce. Pracujemy z przyjemnością, aby móc się podzielić dobrymi rzeczami z innymi. Kiszonka smakuje jak zdrowie, przypomina smak z dzieciństwa. Kiedy porównujemy kiszonki sklepowe z naszymi produktami, to jesteśmy szczęśliwi, że to robimy.

 

Jako miłośnicy tradycji możemy śmiało stwierdzić, że nasze produkty fermentowane są wytwarzane z pasją, ze szczególną dbałością, o jakość i smak. Dajemy klientowi możliwość konsumowania produktów smacznych i zdrowych. Kiszone warzywa powinny być podstawą zdrowej diety nie tylko w sezonie jesienno-zimowym, ale przez cały rok. Po co szukać rewelacji smakowych po całym świecie, jeżeli mamy tak znakomite i doskonałe wyroby polskie. Stworzyliśmy własne metody kiszenia, bez stosowania chemicznych dodatków, z zachowaniem specyfiki procesów fermentacji – to nieodłączna cecha tradycyjnych polskich produktów. Wszystkie nasze produkty oparte są na własnej, domowej recepturze. Do produkcji wykorzystujemy starannie wyselekcjonowane warzywa i owoce. Nie stosujemy sztucznych konserwantów, barwników czy chemicznych aromatów. Firma kładzie także duży nacisk na ekologię i dbałość o środowisko, dlatego też wszystkie nasze produkty pakowane są w opakowania podlegające recyklingowi.

 

Artur Mucha, Herbas

Wróć